Bogdan Forlag

Postboks 52, 1312 Slependen 

Telefon:  (+47) 413 60 579

E-post:  post@bogdan-forlag.no

Kai Meyer

Kai Meyer, som er forfatteren av denne boken, ble født i 1969 i Lübeck i Tyskland og vokste opp i Rheinland. Etter å ha fullført videregående skole ved Frankengymnasium i Zülpich i 1988, studerte han i flere semestre film, teater og filosofi, og jobbet deretter frivillig for en avis. Etter flere år som journalist, inkludert ved tabloidavisen Express i Köln, og som filmkritiker hos HOWL-Magazines, har Kai Meyer siden 1995 jobbet som frilans skribent. Han publiserte sin første bok da han var 24 år gammel. Siden har han skrevet rundt 50 romaner for voksne og ungdom, sammen med tegneserier, manus og hørespill. Fem av hans romaner ble opprinnelig publisert under pseudonymet «Alexander Nix", men ligger nå under hans virkelige navn. 

Bare i Tyskland er det utgitt mer enn 1,5 millioner bøker av Kai Meyer, og hans verker er i tillegg oversatt til ca 30 språk. 

I 2007 laget den kjente regissøren Dominik Graf film basert på Meyers historiske roman DAS GELÜBDE (The Vow.) I tillegg har Meyer skrevet flere filmmanus som har blitt gjort om til TV filmer, og flere av hans romaner har blitt omgjort til tegneserier og prisbelønte lyddramaer.

Kai Meyer